Снимка: БГНЕС
fallback

Заместник-председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Виктория Василева потвърди, че напуска Народното събрание. В профила си във Facebook тя написа, че това е неин избор и не подлежи на обсъждане.

"Много събития, които се случиха, генерално се разминават с представите ми за политика и човешки отношения. Нищо лично!", обяснява Василева.

 

"Животът често ни изправя пред избори!
Правилни или не, времето е най-точният съдник.
Вчера взех едно от най-трудните решения в живота си.
Мой личен дълбоко осмислен и не лесен избор.
Напускам парламента!
Обявявам го официално, за да спрат упражненията и интерп ретациите. Това е моят личен избор и той не подлежи на обсъждане и търсене на конспиративни теории.
Като отговорен човек ще изпълня ангажимента си към „Има такъв народ“ и ще довърша това, което сме започнали, защото смятам, че така е правилно!
Годините лоялност към този екип заслужават това.
Чувствам се изчерпана и уморена!
Аз съм обикновен човек, преди да съм народен представител или главен секретар на партия. Съжалявам, ако разочаровам очакванията ви.
Много събития, които се случиха, генерално се разминават с представите ми за политика и човешки отношения. Нищо лично!
Решението е трудно, но избирам самоуважението си!
Благодаря за доверието!"

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

ББ

преди 1 година

До баба маратоше,тя не е е гунчева,тя е объркана и уморена от полуръстове като теб!тя не дължи нищо на ИТН,използвахте я и я докарахте до там,че да не вярва в нищо!г-жо...а излъганите ви избиратели,а децата им...и те са уморени от лидерите ви демагози,но са тук и продължават,най-лесното решение е ...бягството от отговорност...а морала,уважението на децата и внуците ви?не е толкова просто...просто изберете страна...черно и бяло...според съвестта и ценностите ви!!!

15

подмяна на вота

преди 1 година

е депутати изменете тоя закон , който е влязъл от партия , ако не споделя възгледите да напуска нс , има си възможност за избори който е независим да си се кандидатира на изборите

14

баба мара

преди 1 година

утре да не вземе да се върне като елена гунчева всички независими да напуснатнс и да се кандидатират като такива на следващите избори да ги видим тогаваколко пари струват

fallback