Снимка: Dnes.bg, архив
fallback

Военнослужещи и цивилни служители от армията с мълчалива акция пред Министерския съвет. Те пиха кафе и вода и поискаха по-високи заплати и условия на труд, предаде БНТ.

Участниците в акцията настояват работната заплата на военнослужещите и цивилните да е обвързана със средната в страната, да се увеличи порциона и да се предоставят възможности за ползване на други социални придобивки.

Акцията е организирана спонтанно в социалните мрежи. Тя се провежда за втори път този месец.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Хдхдй

преди 1 година

Като не знаете и нямате нищо общо с армията не говорете много кой колко пари взима влезте в армията и тогава друга песен ще запеете като ще се чудите как да си гледате децата с 1000 лв.Няма да изкарате и 1 седмица.Военните са на разположение 24/7.Не ми говорете че по цял ден спят и нищо не правят.Когато стане нещо веднага търсите армията това не се гледа.Повечето от вас който коментират тук явно нищо не става от вас и недай си Боже да стане война вие ще сте първите който ще избягат от тук.

64

Българин

преди 1 година

Какви военни смях, то няма въоръжение и техника били военни. Това са чантажий, полиглоти и всякакви други, но не и военни. По няколко пилота на самолет , по няколко есипажа на танк по генерал на рота.

63

Анонимен

преди 1 година

Тези,които плюят българската армия,хал хабер си нямат какво се случва там!Има свободни места,който желае кандидатства и започва работа като военен на 1000 лв.заплата и ползва всичко "привилегии".

fallback