Снимка: БГНЕС
fallback

Твърденията на транспортния министър, че фирмите на превозвачи са получили привилегии са неоснователни. Това обяви пред Нова ТВ Димитър Димитров от Камарата на автомобилните превозвачи.

Утре превозвачите излизат на национален протест. Димитров обяви, че в големите градове ще има тежкотоварна техника, а на входно-изходните артерии ще бъдат струпани такива автомобили.

"Превозът на товари не е получил и лев субсидия.

Oще по темата
Сред исканията са 50% намаляване на акциза на горивата за определен период от време. Това може да стане веднага по механизма на земеделските производители. Из цялата страна ще има блокади. Има изключително голяма спекула с горивата у нас", обяви Димитров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Нишата

преди 2 години

Аут. В нишата ще дойдат други. Стига с това свикване още от оно време-шофьорско саамочувствие. Най-после трябва да ви е ясно-пазарна икономика. Адаптация. Който не може-в картофената нива, бибитковци.

20

Кел

преди 2 години

Абе хора крайния потребител плаща всичко много им пука на превозвачите вижте само какво става, билети превози цените на хранителни стоки всичко скача и накрая ние плащаме простите!

19

Ст@м@т

преди 2 години

Понеже има цензура на "npocT" *** поправям - УМЕН въпрос като за превозвачи който изисква УМЕН отговор - защо превозвачите трябва да получават субсидии?!?!?!?!

fallback