Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Протест пред Френското посолство в София. Причината е отнето едномесечно бебе на българка във Франция.

Основните искания на протестиращите са: "Не пипайте нашите деца". С такива плакати са събралите се граждани и симпатизантите на партия "Възраждане", за да изразят своето недоволство.

Детето е на 35-годишната Златка Стоянова е отнето и поверено на социалните служби във Франция. Настаняването на детето в институцията е предприето като временна мярка. Причината е липса на адресна регистрация от страна на майката, съобщава Bulgaria ON AIR.

От МВнР обявиха, че постоянно работят с майката и нейните близки. Осигурили са всичко необходимо, за да може да вижда своето дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Обективен

преди 2 години

Франция смята,че една майка не може да гледа детето си, защото няма адресна регистрация. С една дума на клошари,чергари,скитници не трябва да се поверява гледане на дете. Че то и в целият свят е така.... Копейкин сигурно не знае,но и в държавата на Путин е така...

81

Въпроско

преди 2 години

До до ТаняМоже да ходиш на екскурзия като раждаш ще покажеш международна здравна осигуровка и касата в България трябва да плати,дотук ОК,проблема е че после трябва да се грижиш за детето и то трябва да има адрес във Франция,иначе Уиз Ер и в БългарияДетето то ти ще има право да е франсе като направи 18 години.

80

възраждане,а

преди 2 години

До Анонимен 76 Инициативата я подемат за хаплювци като теб,дето кълват на гола кука!

fallback