Снимка: Facebook

Редник Марио Пейчев, военнослужещ от 3-то бригадно командване от състава на сухопътните войски в Благоевград, е човекът, спасил двамата ранени, пътували в катастрофиралия автомобил край Благоевград рано тази сутрин.

Пътувайки за работа в Благоевград, към 05.10 ч. сутринта малко преди разклона за село Бело поле Пейчев видял спрели автомобили, дим и суматоха. Спрял и видял врязал се в мантинелата и в стълб катастрофирал горящ автомобил.

Още по темата
На мястото на инцидента имало и други спрели коли и хора, които искали да помогнат, но никой към този момент не гасял разгарящия се пожар в катастрофиралия автомобил.

Редник Пейчев извадил пожарогасителя от автомобила си и започнал да гаси пожара от страната на пътниците в колата, за да могат да бъдат извадени на безопасно място.

В катастрофиралия автомобил са пътували трима души. Благодарение на бързата и адекватна намеса на редник Пейчев двама от тях са извадени от пламъците и пренесени на безопасно място от горящия автомобил.

Припомняме, че мъж загина при катастрофа на главен път  Е-79 на изхода на Благоевград в посока София около 05:10 часа тази сутрин. Катастрофирал е лек автомобил с 23-годишен водач, като се е блъснал в мантинела. Двама души са били спасени.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase