Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Министър-председателят Кирил Петков свика днес заседание на Съвета по сигурността. Обсъдена беше обстановката в региона на Източна Европа във връзка с рисковете, произтичащи от войната в Украйна, както и възможните сценарии за развитие на ситуацията, съобщиха от правителствената пресслужба.

В рамките на заседанието министърът на отбраната Драгомир Заков отбеляза, че позицията на България в НАТО трябва да бъде ясна и предвидима и че именно в тази посока работят българските институции.

Министър-председателят Кирил Петков от своя страна призова службите за сигурност да продължат да предоставят оперативна информация.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Дедо Либен

преди 2 години

В моята фирмичка смятаме да започнем производство на ИЗТРИВАЛКИ с лика на Кирето - ДАЛИ ЩЕ ВЪРВЯТ, как мислите?

51

Дедо Либен

преди 2 години

Кире - инсталираният от Мустафана се гърчи пред българския народ като настъпан дъждовен червей. Изводът е, че не е голям келепир да си завътшил висшу у Харвард !

50

Надя

преди 2 години

Абе Киро ,не можем да те вземем на сериозно бе.Ти си една карикатура бе.Нищо не ти е на място- държание, приказки,опит,да не говорим,че нямаш грам политически усет.Действаш ни смех. .твор..но.Перчиш се като петел на бу...ни...ще.Нищо сериозно и надежно не виждам нито в тебе нито родата около тебе дето си назначил

fallback