Снимка: МВР
fallback

Полицията в Пловдив изяснява обстоятелствата около конфликтна ситуация, възникнала днес по обяд на бул. "Свобода". Множество сигнали от очевидци са постъпили на тел. 112 след 12:00 ч. По предварителни данни група мъже извели насила от лекия им автомобил жена и нейния спътник. Нанесли им побой,  а впоследствие изпочупили и колата.

На потърпевшите е оказана медицинска помощ на място, допълват от полицията.

Изяснява се и подадената от тях  информация, че на жената е отнета дамската чанта. В полицията са отведени няколко от предполагаемите извършители. Допълнително е установено, че те са част от около 100 привърженици на пловдивски футболен отбор, които се били събрали в близко заведение. Активните действия по случая продължават, информира БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Док

преди 2 години

Обикновено в четвърта пампайска лига, западно от река Ориноко месните бразилци правят такива золуми след мач между две племена на селския стадион...та и у нас така.

15

.

преди 2 години

Сбе соц , моц , щуротии , бърза процедура , да платят цялата кола , година в затвора булки и по цял ден бачкане , не да ми се размитават в килиите и да дърпат трева , на входа един хубав бой , на излизане условна , ако влезе пак в прегрешение така да се каже , автоматично още 5 години на тоя режим и ще се оправят нещата , лабаво ни е правосъдието и затворите.

14

Анонимен

преди 2 години

Бахмаааму, МВР да не са го преместили в Народния театър, каква е тази снимка от МВР, братя журанля?

fallback