Снимка: БГНЕС
fallback

Медицинските специалисти у нас протестират мълчаливо пред сградата на Министерство на здравеопазването, предаде репортер на БГНЕС.

На голям бял чаршаф медицинските специалисти са изписали думите: "За две години 4000 сестри напуснаха системата. Остават 19000 за цяла България". Те настояват за достойно заплащане на техния труд.

Протестът им е мълчалив. Според медиците, които от четири години протестират, те вече са казали всичко на всички институции в държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Д-р Хаус

преди 2 години

За каква " реформа" в здравеопазването дрънкаш бе тикво?? За тази през 1999г.,когато министърът на здравеопазването в правителството на приватизатораИван Костов,зъболекарят Семерджиев и заместника му Стойчо Кацаров въведоха КАСОВО осигурителния МОДЕЛ на здравеопазването ,вместо доказалият своята ефективност ДАНЪЧНО осигурителен модел!! Въведоха се джипита, клинични " пътеки" НЗОК от която се точи и краде " законно,пръкнаха се безброй ЧАСТНИ болници!!

22

Д-р Хаус до #22

преди 2 години

Кой ще отчита " извършената дейност" и кой ще начислява парите бе тик....веник?Болният, с инфаркт,инсулт и друго тежко заболяване ли ще подписва?? Като си ***, по-добре бегай на село да садиш картофи!!

21

Д-р Хаус до #22

преди 2 години

Кой ще отчита " извършената дейност" и кой ще начислява парите бе ***!! Болният, с инфаркт,инсулт и друго тежко заболяване ли ще подписва?? Като си ***, по-добре бегай на село да садиш картофи!!

fallback