Снимка: БГНЕС
fallback

Присъединяваме се към правителството на България и другите наши съюзници, като остро осъждаме решението на президента Путин да признае така наречените Донецка и Луганска народни републики за "независими".  Това заявяват от посолството на САЩ у нас на страницата на дипломатическата мисия във Facebook.

Oще по темата
"Това решение представлява абсолютно отхвърляне на ангажиментите на Русия по Минските споразумения, пряко противоречи на заявения ангажимент на Русия към дипломатическо решение и е открита атака срещу суверенитета и териториалната цялост на Украйна", посочват от посолството.

Под поста е публикуван линк към позицията на българското правителството по темата от официалната страница на Министерския съвет във Facebook.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Анонимен

преди 2 години

Какво се присъидиняват, като те ни натресоха просто Киро? Още ли ги разследват за свастиките, които рисуват по стените си в София

75

Браво Кире

преди 2 години

И докато ти ни баламосваш как си успял да присъединиш Американците към нашатра кауза , да знаеш само жена ти каква тортичка ти е приготвила със шеф Силвена Роу ( дадоха ги по телефизията ) - Вкусотия , Но да поканиш и госпожа Мустафа , че иначе знаеш ли санкциите колко бързо може да се разширят ?!

74

Анонимен

преди 2 години

Българският премиер е една пълна завършена нула.

fallback