Снимка: БГНЕС
fallback

Заместник-министърът на транспорта и съобщенията Илия Илиев е освободен от днес със заповед на премиера Кирил Петков. Кадровите промени са по искане на министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев, съобщиха от министерството.

“В БДЖ започнахме решителни и дълбоки реформи. Нуждаем се от екип, който да следва темпото на промяната“, заяви министър Събев.

Освободени са и двама от членовете на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД - председателят на Съвета Симеон Ефтимов и Любомир Сяров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

северозапад

преди 2 години

След изборите това правителство освен да чегърта и наместват задниците си на длъжност ,започнаха да се сменят и заменят като долните си *** ,а работете и седнете на задниците си ,защото вече цъфнахме и няма да вържем с промяната.

17

Анонимен

преди 2 години

Те в нкжи, са най-големите далавера, по европроектите.Да не забравяме и кой прави ремонт на гарата.

16

Ау

преди 2 години

До Анонимен "Как да не ги гони, като има частна фирма, която е в същата сфера и работи в нкжи. А ми кажете, как да не ги изритва." След време ще четете, как Събев си е купил самолетна линия, БДЖ линия и ЕКОНТ винаги е първа куриерска фирма!!! Конфликт на Интереси, тц, тц, тц няма такова нещо.

fallback