Снимка: Helpbook

Общ преглед
Ние от платформата на Helpbook.info продължаваме да съдействаме на гражданите за разрешаване на наболели проблеми от всякакво естество, с които се ангажират държавните и общински институции. През последните дни ни изпратиха снимки от различни райони на столицата, които представляват не само грозна гледка, а и предпоставка за физически наранявания.

"Моля за възстановяване на настилката в приличен европейски вид, тъй като в момента преминаващите и чакащите на спирката се наслаждават на кал, мръсотия и като нищо може да се случат инциденти, заради огромното количество оставени отломки от плочки и асфалт. Компроментираният участък се намира на спирката на Св. Анна, ж.к. "Младост" 1, точно до билборда в близост до спирката и ОМВ. Моля за съдействие!", ни пише наш потребител.

„От дни е активна "Синя зона" на улица "Ивайло" - участъка между ул. "Беласица и ул. "Ангел Кънчев". Това само по себе си е прекрасно, но на улицата в тази част има поне три огромни дупки, лоша настилка и липса на маркировка, обозначаваща местата за паркиране - само знак уведомяващ за "зоната" .Моля за информация и конкретен срок кога улицата ще придобие нормален вид и нормални условия за платено паркиране?“, пита подател от Варна на друг сигнал.

Алармираха ни за камари с боклуци в подлеза на Спортната палата. "Освен че подлезът е в безобразно състояние, площта, която едно време беше езерце, сега е депо за отпадъци. В подлеза всяка сутрин се събират тумби "от чистотата", които освен да си изхвърлят фасовете друго не правят. Рампата за колички е клоака...Спешно трябва да се почисти", се настоява в сигнала.

Незаконно сметище се е обособила в квартал „Банишора“, което се разраства с всеки изминал ден - бусове и камиони извозват всякакви боклуци на тази зелена площ. Не може ли да ги почистите и да построите детска площадка поне, за да спре най-накрая този ад.", пише авторът на сигнала.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар