Снимка: БГНЕС
fallback

След президента Румен Радев и премиерът Кирил Петков почете паметта на Васил Левски в социалните мрежи. Той заяви, че наследството и завета на Апостола са се превърнали в най-истинския учебник по родолюбие и честност".

Oще по темата

"19 февруари е един от дните, в които най-силно се чувствам горд с това, че съм българин. Горд, че страната ни е родината на Васил Левски", гласи съобщението на премиера на страницата на Министерски съвет във Facebook.

"За близо век и половина от гибелта на Апостола, неговото наследство и завет се превърнаха в най-истинския учебник по родолюбие и честност. А с особена яснота днес звучи това негово верую: „Дела трябват, а не думи”. Васил Левски е символ на чистота, символът, който ни обединява. Поклон и  благодаря!", се казва още в публикацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

220

Коя е родината ти

преди 2 години

гриндер?!? Ти си срам за България, заедно с всички продажни *** и дупедати,без изключение управлявали и грабили народа си, за чиято свобода Апостола даде живота си! Ако имаше срам щеше да хванеш първия самолет - София-Скопие-Отава, еднопосочен, първа класа, в *** отделението.... Не смей да говориш за Левски, нещастен продажен плъх, "КРОЛАЦИЙО" махай се от България!!!

219

Анонимен

преди 2 години

Горд е, че е българин в деня, в който е убит национален герой?!? На такъв ден можеш да си тъжен, а не горд.

218

Гей

преди 2 години

Търся си просто гадже, може и просто Киро.

fallback