Снимка: БГНЕС
fallback

Министерският съвет определи Румен Георгиев за заместник-председател на Държавна агенция "Национална сигурност".

Румен Георгиев е завършил Академията на Министерството на вътрешните работи. Той е дългогодишен служител на ДАНС, като е заемал включително ръководни длъжности в рамките на Агенцията.

С друго решение правителството назначи Веселин Вълчев за областен управител на област Сливен и освободи досега заемащия длъжността Минчо Афузов.

Веселин Вълчев има военна квалификация офицер от земната артилерия с военна и гражданска специалност, съответстваща на квалификацията „инженер-геодезист“. Той е магистър по специалността "Организация и управление на оперативно-тактическите формирования на сухопътните войски".

Притежава опит в Областната администрация Сливен, пътното строителство, Министерството на отбраната и като офицер в Българската армия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде назначават бивши служители на МВР и МО всички на заплата и пенсия,ето така се съкращава администрацията!Тези ще са на държавна хранилка до живот

4

Винету

преди 2 години

До 7. Май си се пообъркал, ама нейсе. Щото при тиквата държавата не вървеше към катастрофа, а?

3

Анонимен

преди 2 години

Хахаха. Радев продължава да назначава съзаклятници от военната хунт. Поредния областен управител, завършил за старшинка. Държавата постепенно се превръща в такава от тип Лукашенко: ченгетата и военните са НАВСЯКЪДЕ.

fallback