Снимка: БГНЕС
fallback

Средната заплата в Министерството на икономиката е 1629,72 лв. Това съобщиха от министерството в опровержение на медийни публикации за "огромни заплати".

Министерството на икономиката и индустрията е с обща численост на персонала на централната администрация и второстепенните разпоредители с бюджет общо 1 592 щатни бройки.

От тях 399 са във ведомството, а 1193 във второстепенните му разпределители.

Министерството на иновациите и растежа е с обща численост на персонала на централната администрация и второстепенните разпоредители с бюджет общо 482 щатни бройки.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

В.

преди 2 години

Който не му харесва да напусне. И без това храним много нищоправци. Заработваме им здравни, пенсионни, заплати, кабинети, парно ток, вода, кафе, автомобили... От Костоф насам само се множат и им вдигат заплатите да ги харчат в Гърция

21

Б. М.

преди 2 години

Ей хитреци! Защо не напишете ГОДИШЕН ДОХОД?? Толкова ли е трудно? По скоро Ви е неудобно! Спомням си, преди 10 години, бяха нашумели бонусите. Тогава министъра на Правосъдието, която стана Вице Президент на ***, забравих и името, за месеците до септември бе получила малко над 90 хиляди бонуси. 2011 година. СРЗ беше 800 лв.Напишете Среден годишен доход. Ще е по - ясно.

20

Реалист

преди 2 години

Целта на допълнителното възнаграждение е държавата да плаща по-малки по размер осигуровки, защото в месеца, когато го има, за доста хора се надхвърля максималната осигурителна сума. По-малки осигуровки означават прецакване за работещия, който получава по-малки суми за плащания на база осигуровки, като болнични и други, а накрая и пенсията му е по-малка.

fallback