Снимка: БГНЕС
fallback

Представители на протестиращите срещу зеления сертификат бяха допуснати в сградата на Министерството на здравеопазването за среща с министър Асена Сербезова.

Oще по темата
Шествието призова полицаите пред министерството да свалят каските си и те го направиха. В момента пред МЗ напрежение няма, но движението в района обаче е блокирано.

Протестът започна в 12.00 часа пред Народното събрание с основен организатор партия "Възраждане". Той трябва да приключи до 18 часа.

На няколко пъти се стигна до напрежение между гражданите и служителите на реда пред народното събрание. Протестиращи се опитаха да влязат в сградата на парламента, но не бяха допуснати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Сърбежи

преди 2 години

Много я Сърби Сербезова

38

Анонимен

преди 2 години

След като видях снимките от рожденото празненство на мъжа и, а и на същото с кючеците, нито мога да я зачитам като професор нито като сериозен човек! Снимка с бял ролс ройс и ръце върху моторния капак на колата дават много пълна и тиха информация за ценностите на това семейство! Не, мерси, не мога да си я представя като професор(ка) освен с някои други вдигнати крайници!

37

Анонимен

преди 2 години

И ВСЕ ПАК НИКОЙ НЕ ОТРЕЧЕ,ЧЕ ВАКСИНИТЕ СА ЕКПЕРИМЕНТ.И ТОВА ДВЕ ГОДИНИ.

fallback