Снимка: Helpbook
fallback

Общ преглед
В този обзор от сигнали от платформата на Helpbook.info основно ще ви запознаем със състоянието и проблемите на Кърджали.

При разчертаване на паркоместа служителите явно не познават Закона за движение по пътищата. От изпратените снимки се вижда, че очертанията са на половин метър от пешеходната пътека тип зебра. "Няма да има никаква видимост към пресичащите", пише още в сигнала.

В друг сигнал са ни изпратили снимки на улица в града, която е осеяна с множество дълбоки дупки, както и пропаднали шахти на пътното платно. Има нужда от спешен ремонт на трасето, за да се избегнат инциденти с автомобили и преминаващи. "Инфраструктурата пред Историческия музей е като лунен пейзаж", е описанието в сигнала

Адска мръсотия се вижда от заснетото около училище в същия град. "Замърсени площи и несъбрани листа срещу училище "Христо Ботев" и покрай музея, в зелените площи край "Информационно обслужване". Всеки ден учениците и живущите се "наслаждават" на гледката на бунище в околната среда."

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформатана Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

dogan

преди 2 години

До ЧичоИма избори, за него гласуват всички. Вече го преизбират за 5 път. Значи населението е доволно.

16

От Кърджали

преди 2 години

тези тротоари не са от десет години така те са от 25 години така. И това е широк център, защото Кърджали център няма. Страшна мъка е там. Едни от управата и няколко бизнесмена живеят добре. Другите гладни , чакат тея от Турция да дойдат с парите та да черпат. 3ти озверяха и избягаха на Запад и не се върнаха. Там или си топач или таксиджия друга раПта нема

15

баба мара

преди 2 години

бастионът на дпс хаиде сега да го видим кмета как ще се справи заедно скараянчева от герб

fallback