Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив
fallback

Причините за освобождаването на управителя на "БДЖ-Пътнически превози" са лоши финансови резултати. Това обясни министърът на транспорта Николай Събев в Русе.

Oще по темата
Той посочи, че му трябва малко време, за да е наясно какви стъпки да бъдат предприети за подобряване на услугите в БДЖ.

Обръщението ми към всички ръководители на държавни предприятия и ведомства, които имат лоши финансови резултати, лошо качество на работа, и потребителите не са доволни от тяхната работа, е, че няма нужда да чакат аз да им поискам оставките, каза министърът, цитиран от БТА.

Министърът коментира и видеоклип, разпространен в социалните мрежи, на който се вижда как служител на БГ ТОЛ обижда шофьор на ГКПП "Дунав мост" при Русе. Събев заяви, че е подал сигнал до компетентните органи.

"Ще се погрижа да видим този резултат. Не е достойно подобно поведение на българската граница", каза той.

Министърът на транспорта и съобщенията участва в Русе в дискусия на тема "Развитие и бъдеще на въздушния и сухопътния транспорт в Русе и региона".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Събев,

преди 2 години

А ти ще подадеш ли оставка, а? Собственик на най-некадърната куриерска фирма в България!!!! Една седмица не можете да доставите пратка от офис в СОфия до адрес в СОфия!!!! Безобразие!!!!!! От Германия до Бг пратките ми стигат за ТРИ дни! За ТРИ!!!! *** смотани. И този ми станал министър и ще оправя държавата! Собствената си фирма не може да оправи!!!!

84

Анонимен

преди 2 години

С новото разписание на БДЖ разстоянието Перник - София се пътува повече от 1 час. Всеки влак чака най-малко по 15 - 20 минути на Захарна Фабрика, защото в новото разписание не били предвидени маневрите, които се извършват на Централна Гара.Сложете край на непрофесионализма в БДЖ.Дано ремонтът на коловозите се направи така, че височината на перона да бъде на едно ниво с първото стъпало на вагоните. Така е направено в Метрото.

83

ало ало

преди 2 години

Папукчийски от НК ЖИ, кога? Така се е оял. Станал е тлъст като г.ъсеница!

fallback