Снимка: Facebook
fallback

Сигурността в района на Черно море и загрижеността относно изявленията на българския президент Румен Радев, че “Крим е руски“ са били сред основните теми на срещата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с Кристиан Диаконеску, бивш външен министър на Румъния и председател на румънската партия от семейството на ЕНП "PMP".

Двамата обсъдихме политическата обстановка в двете ни страни, както и необходимостта от сериозен дебат в рамките на ЕНП относно дясноцентристките ценности и политики, които следва да бъдат изведени на преден план и отстоявани по-категорично, написа Борисов в социалната мрежа.

Споделих тревогата си, че за пореден ден в България се увеличава броят на заразените и починалите от COVID-19, но служебният кабинет на президента Радев не предприема мерки за повишаване на нивата на ваксинация в страната, информира лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

244

така е в България

преди 2 години

интересно...роден в Крим с УССР акт за раждане....в детска и в училище се учи руски език...както тук българския....1956г Автономна Крим е дадена (данена го нчма в никой закон...демек не е законно) на Украйна да се грижи за нея...пнеже тогава не е имало значение кой ще отговарчя за нея....след разпада в Украйна направиха съяото което и Костов и СДС....народа си гласува иска си Русия...Бойго защо не е загрижен за Киев ??? че той е съсдаден от пра българи ?!?!?

243

Анонимен

преди 2 години

Пий една раакия бе бат Бойко, ша са успокоиш!

242

Неанонимен

преди 2 години

Много ме кефи как някакви *** сипят злобни коментари. Вие не сте хора. Едноклетъчни ненужни бацили.

fallback