Снимка: БГНЕС
fallback

24-годишна жена сяда на подсъдимата скамейка за хулиганство и причиняване на телесна повреда на трима души.

Деянието е извършено на 31 октомври миналата година. Дамата влязла в магазин „Фантастико“ на столичния булевард „Никола Мушанов“ без предпазна маска. С това тя нарушила мерките срещу разпространението на коронавируса в търговските обекти.

Заместник-управителят на магазина й направил забележка, а тя започнала да го обижда и го ударила в областта на лицето. След това го замерила и с пластмасова бутилка от безалкохолна напитка.

После младата жена нанесла удар с юмрук в лицето на друг служител на търговския обект.

Дамата получила забележка и от клиентка заради това, че не носи маска. 24-годишната девойка я ударила в лицето, скубала я и издрала с нокти.

По време на разправията обвиняемата е извършила непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието се отличава с изключителен цинизъм и дързост – крещяла обидни думи по адрес на тримата и съборила изложена за продажба стока по рафтовете на магазина, замерила един от тях с тарелка с риба, като това е извършено в магазин в присъствието на служители и клиенти - престъпление по чл.325, ал. 2, алт. 2, вр. ал. 1 от НК.

По случая е образувано досъдебно производство. В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели.

Предстои делото срещу дамата да продължи в Софийски районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Престъпник

преди 2 години

Е браво!!! То си е за хвалба...Арестували сте най - големия престъпник на света, *** смешници!Вместо да ходите и да търсите тези, които наистина влияят зле на държавата ни ( наркотрафиканти сводници и тн. ) ама то как да ги търсите тях като те са ви работодатели?Те хората са го казали, ако не става нищо от теб стани полицай, е същото важи и за всяка една друга длъжност в политическата ни система..... ***!

75

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИНЪТ НЕ СЕ Е НАРОБУВАЛ.РОБЪТ НЕНАВИЖДА СВОБОДНИЯ ПО ДУХ.ДЪРПА ГО НАДОЛУ, ЦАПА ГО, ЗАТРИВА ГО!. това всъщност се случва и се е случило.Всички клиенти и служители,които са участвали, са с долния ДНК материал.И те са повечето за съжаление,дори няма нужда да бъдат ваксинирани и видоизменяни.

74

Няква

преди 2 години

***, била с топки, голям смях, и ся ко стаа

fallback