Снимка: Президентство
fallback

България и Република Северна Македония са заедно в скръбта си за загиналите при тежкия пътнотранспортен инцидент на автомагистрала "Струма". Това бе общата позиция на президента Румен Радев и премиера на Република Северна Македония Зоран Заев, които се срещнаха днес.

Oще по темата
Румен Радев изрази съболезнования на Зоран Заев за десетките жертви при автомобилната катастрофа, а министър-председателят на Република Северна Македония изказа съболезнования на българския държавен глава за пожара вчера в дома за възрастни хора в село Рояк, при който загинаха 9 души.

България е предприела своевременни действия за изясняване на причините за пътнотранспортния инцидент, за идентификация на загиналите, за оказване на помощ и за лечението на пострадалите, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Страната ни разчита на подкрепата на институциите в югозападната ни съседка и е готова да им предостави цялата информация по случая, беше подчертано по време на срещата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 2 години

До Българин------Ти си българин, колкото аз съм папуас! Не се кичи с титла, която не заслужаваш! Не заслужаваш президента Радев, заслужаваш си хлевоустия крадец Еднокнижника, мекотелото Плевник и Томчо Волски! Какво, за всички починали от Ковид, мир на душите им, Радев всекидневно ли да прави театрални ритуали? Всъщност, кой президент, канцлер, крал го прави? Сик тир!

3

Пич

преди 2 години

Хайде, като са заедно в скръбта си, сега вземете и клекнете на македонските искания. Та предателството да е по-леко. И ей така от доброта да ги пуснем в Евросъюза. Пък после да се усетим чак, когато ни покажат един среден пръст. И в учебниците да пише, че сме мислили със сърцата си, а не с мозъците си.

2

ГУГАЛО

преди 2 години

Бойковите некачествени магистрали до това доведоха. Жалко за невините хора

fallback