Снимка: Продължаваме промяната

Тази неописуема човешка трагедия не бива да бъде политизирана, но със сигурност трябва да бъде разследвана и резултатите от това разследване да бъдат публично оповестени във възможно най-кратък срок.

Още по темата
Това заявяват от "Продължаваме промяната", като изказват своите най-искрени съболезнования на близките на загиналите при жестокия пътен инцидент на АМ "Струма".

Длъжни сме не само да разберем причините за случилото се, но и да направим всичко по силите ни подобни трагедии никога повече да не се случват, посочват от формацията.

Съвещанията на предвидените за днешния ден експертни групи по създаване на коалиционно правителство ще започват с едноминутно мълчание в памет на загиналите.

Обезпечаването на пътната безопасност и опазването на човешкия живот ще бъдат истински приоритет на следващото управление, уверяват от "Продължаваме промяната".

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 месеца

А КОЙ ВИЖДАМ ТАМ НА МАСАТА- РУМЕН ГЕЧЕВ, ЕТО ТОВА Е ЧОВЕКЪТ КОЙТО МОЖЕ ДА ИМ ДАДЕ НАЙ ДОБРИЯТ СЪВЕТ- ТОЙ КАТО МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ 1995/1997Г НАПРАВИ- 1 ДЛ- 3000ЛВ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 5/6ДЛ, 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ, ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД ПО УЛИЦИТЕ ЮЛИ 2013Г БГ БЕ ОСЪДЕНА ОТ СЪДА ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ЗА 15 ДЕЦА ПОЧИНАЛИ ОТ ГЛАД В СОЦИАЛЕН ДОМ ЗИМАТА НА 1997Г - И ЕТО ТОЯ ВИДЕН СПЕЦИАЛИСТ ОТНОВО ДАВА СЪВЕТИ- ТОВА Е ГНУСНОТО ЛИЦЕ НА ЧЕРЕПИТЕ...НА МАФИЯТА, НО ГЕРБ Е ИЗЧАГЪРТЪН.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Напротив Рашков да си подава оставка ,защото няма нужен контрол по пътищата.Автобусът се движил за висока скорост,времето за което е стигнал от българо-турската граница до мястото на мястото на катастрофата е 3,5 часа при положение ,че са спирали за почивка.Значи автобус,може премине през цялата държава с висока скорост ,без да бъде спрян.Рашкоф оставка!

11

BG-Гражданин

преди 2 месеца

Ами такива неописуеми трагедии се случват в безвремие като Вашето, когато няма парламент, държава, институциите са разградени, конституцията и законите не означават нищо и сме в ръцете на една милиционерска шайка..Не случайно Вие се излюпихте точно в този момент под юмрука на един Кримски татарин, който се оплете в трактовките си за Крим,въпреки че ЕС и НАТО към които уж принадлижим изповядайки обща ценностна система са дали ясна формулировка за референдуми които се провеждат със зелени човечета