Снимка: БГНЕС
fallback

45-годишна жена влезе в пернишко училище с лек автомобил. Сигналът за случката е подаден вчера в късния следобед.

В местната полиция е постъпила информация, че в училищния двор на СУРИЧЕ "Д-р Петър Берон" е навлязъл лек автомобил “Фолксваген Тигуан“ с пернишка регистрация.

Возилото е влязло през главния портал и преминало през стълбите на школото. След това водачката направила един кръг в двора и напуснала.

Oще по темата
Последвала незабавна реакция от страна на полицията. Органите на реда арестували шофьорката на колата. Тя е местна жителка.

"Тази жена си е позволила да нахлулие в училището уж да изпробва колата си, но все пак това е училище и подобно поведение е недопустимо", коментираха униформени служители пред „Телеграф“.

За дързостта си жената е прекарала нощта в ареста на полицейското управление в града. По случая е образувано бързо полицейско производство за престъпление по чл. 325 ал. 1 от НК.

Работата продължава съвместно с прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Крокодила Арти

преди 2 години

Какво е училището? Защото в СОУ се влиза със изпит. Ако е ОУ пък трябва да се подпишат документи от родител. Аа ооо.. ама чакай.. вие да не искате да кажете, че е катастрофирала на територията на училището? Език свещен.

20

Лоши полицаи

преди 2 години

С Фолксваген голф и БМВ 3 в Перник и Кюстендил всичко е позволено

19

GREVIO

преди 2 години

Тя е жена, веднага да се освободи, на жените всичко им е простено! Е.З. от ГЕРп е подписала нашия документ и всички трябва да го спазват!

fallback