fallback
 
"Тези избори бяха в изключително труден момент в картата на България. Оттам дойде и цялата непредсказуемост. Затова никой не можа да предскаже точно резултатите. Ще има още много скандали. Много нестабилна ситуация. Ситуациите през ноември още не са свършили. Ще бъде изключително трудно да се разберат и да съставят правителство". Това каза в ефира на Bulgaria ON AIR астрологът Мира Кунева относно резултатите от провелите се вчера у нас избори 2 в 1.
 
Според нея около 5 декември може да се очакват резултати от договорките за правителство. 
 
"Ще бъде много напрегнат момент. Оптимистичният сценарий е да направят промени в правителството. Песимистичният - да има нови избори. От май 2022 г. в картата на България виждам поредица на благоприятни влияния, трябва да има стабилност", допусна Кунева. 
 
"Политиците трябва бързо да мислят и бързо да действат", отбеляза тя.
 
Хороскопът на Кирил Петков пък показвал, че го очакват големи трудности до зимата на 2023 г.
 
"Този човек е с много добро влияние на хороскопа. Ако си ги използва както трябва, той може да бъде много успешен политик. Асен Василев също е с добри и много обещаващи влияния. Астрологически много добре се допълват като тандем", смята Мира Кунева. 
 
"Бойко Борисов е с трудни влияния от лятото на 2020 г. Те продължават поне до 2023 г. Румен Радев има добри влияние в картата си през ноември и декември. С трудни астрологични влияния тази есен е Мая Манолова", каза още астрологът.
 
Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Анонимен

преди 2 години

Какво падение за българската преса ако е изобщо такава ! Астролози коментират политика ! Математици коментират вируси и пандемии! Е нема такава държава с така преса !

104

така така

преди 2 години

Тази бърза типично по нашенски да се завърти според вятъра - Тези които печелят властта са с " положителни , силни и успешни влияния .." , а тези като Бойко вече за нищо не стават !!! ЕЙ ТАРИКАТИ ЕЙ - Я как им се подредили звездите на тези дето спечелиха изборите - ха ха ха ха ха ха !!!

103

И знаеш ли?

преди 2 години

Най-великите нещо на хана Ювиги Омуртаг - след като сключил 30 годишен мир с Византийците ...той само строял, строял, строял ... И византийците нагло и пошло след като изтекъл договора пак нападнали България преди след няма значение. И знаеш кое е интересното той е владетелят известен в българската история, че е водил само една битка и една война, обаче в тая битка ги изклал до крак.От битката през 1204 се измъкнали няколко кръстоносци, но от битката с Омуртаг не се измъкнал нито един византиец

fallback