Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg
fallback

Шофьорът, предизвикал полицейската гонка в София във вторник, която завърши с тежка катастрофа и пострадал, е 15-годишен.

Oще по темата

"Колегите в района на село Владая забелязват лек автомобил, който не е спрял на пешеходна пътека, и едва не е ударил пешеходец", разказа пред Нова тв главен инспектор Тони Славеев от СДВР.

По думите му водачът не е спрял на звуков сигнал и полицейска палка и се е опитал да избяга, започвайки гонка с органите на реда.

"Водачът преминава на червено през над 10 големи кръстовища в столицата. Удря 12 автомобила, включително патрулка. Шофьорът е задържан в Трето районно управление. В кръвта му не са открити алкохол или наркотици. Той обаче е неправоспособен", допълни инспектор Славеев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

132

Анонимен

преди 2 години

Да го направят президент. Ще е в унисон с държавата.

131

Анонимен

преди 2 години

Такива ***.В тази държава, хубава,в този свят който е създаден от БОГ и е уреден както трябва. ХОРАТА СА ЗЛОТО!!ЗАБРАВИЛИ СА ОТКЪДЕ ИДВАТ- ОТ ДУХОВНИЯ СВЯТ! И ЗАЩО СА ТУК - ДА ДАВАТ ЛЮБОВ И ДА СЛУЖАТ НА БОГ А БОГ Е ЛЮБОВ!Разни никакъвци ,*** невъзпитани неграмотни некултурни нагли и прости,ще ми карат скъпи коли по - умни от тях и ще си мислят че всичко им е позволено защото и родителите им са същите.Алчност и пари егоизъм са голямо зло! Всеки плаща с ДУШАТА СИ ДОКАТО НЕ СИ НАУЧИ УРОКА

130

Бай Тошко

преди 2 години

Мила родна картинка. Няма по-ясен знак за агонията на нацията и държавата. Спасявайте се докато можете, защото тия пара-зити са вече 1 на 4 новородени у нас! Положението е страшно.

fallback