Снимка: БГНЕС
fallback
"Против сме въвеждането на зеления сертификат, защото това е дискриминация и повод за насаждане на разделение в обществото". Това каза в ефира на bTV кандидатът за президент от "Възраждане" Костадин Костадинов.
 
Той е на мнение, че през здравната криза трябва да се премине спокойно, а за медицинския персонал да се осигури материална база, където да лекуват хората с COVID-19.
 
"Въведените до момента мерки не решават проблеми, а насаждат разделителни линии", категоричен е Костадинов.
 
Според него зеленият сертификат трябва да се премахне, защото ваксините са "експериментална течност".
 
"Защото не са минали пълния си срок на проверка, протоколът до преди няколко години беше минимум 4 години", заяви Костадинов.
 
Той отбеляза още, че не се предприемат рестриктивни мерки у нас, защото нямаме стабилно правителство и сме в поредни трети избори за годината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

Светли

преди 2 години

До 95 Анонимен:13 год.момче не е починало от ковид.След катастрофа,оперират го в болницата в Плевен,но го пишат,че от ковид.

103

Анонимен

преди 2 години

Когато един човек ти говори само за България, а на теб ти се причува само Русия и Путин, то това си е направо за диагноза. Не ми пука, че Костадинов си бил купил къща! На улицата ли да живее бе троляци? Аз съм гласувал за него, не вие, спокойно няма да си изплаща кредита с ваши пари! Пак ще гласувам за Възраждане, защото се борят за България и не са удобни, и ги плюят от всички партии, борещи се за кокала!

102

Константин Матеев

преди 2 години

Този е луд за вързване! Да преминем спокойно през кризата - как? С цената на 30 хиляди живота! Ами то и на гробищата е много спокойно, даже прекалено.

fallback