Снимка: Pexels
fallback
От утре - 8 ноември, ще започне изплащането на пенсиите като крайната дата за превеждане е 22 ноември. Заедно с тях ще бъде изплатена и допълнителна сума от 120 лева на над 2,07 милиона пенсионери. Тя се изплаща за втори месец поред и замества изплащаната до септември еднократната допълнителна сума от 50 лева.
 
Добавка от 120 лева към пенсиите ще се изплаща и през последния месец от тази година.
 
Изплащането на сумите чрез пощенските станции ще се извършва съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка една от тях. Преводите на октомврийските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 8 ноември 2021 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 2 години

22- понеже споменаваш за пенсии от Виденово време, аз ще напомня за мин заплати- 1996 г 5500лв, в дл- 1.8дл- сега ще пресмятаме какви ще бъдат пенсиите ни в евро при Радевата зима, засега знаем само че цените на храни до НГ ще скочат с 40%, а от януари сметките на всички семейства с 4 пъти ще се увеличат тъй като излизаме на свободната енергийна борса, но ние ще си изберем др Радев- защото той и другарите умеят най добре да ни фалират и гърчат, никой не може като тях.

22

Анонимен

преди 2 години

Ако си получавате пенсията по банков път , още в събота сутрин/6.11./ бяха преведени парите по сметките.

21

Анонимен

преди 2 години

Само надбавката от 120 лв е по-голяма от песията, която получаваха пенсионерите при Виденовата зима. Сега ни чака Радева зима. Бързат да зарибят 2 млн пенсионери. От тях над 500 К пенсионери работят и получават над 1000 лв пенсия. Питайте военните пенсионери Радев и Янев колко им е ВОЕННАТА ПЕНСИЯ. На времето Ж.Желев си даряваше половината заплата , а тези превратаджии крадат като за последно.

fallback