Снимка: БГНЕС
fallback

Протест срещу зеления сертификат се провежда пред президентството. Събрали са се недоволни от нововъведените мерки срещу разпространението на коронавируса.

Заповедта на здравния министър, с която се въведоха редица ограничения за хората, които нямат зелен сертификат, е от края на миналия месец.

Сертификатът е необходим за посещения на заведения, кина, фитнес зали и други. От днес в сила са и нови правила, касаещи и зеления сертификат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

Анонимен

преди 2 години

До долния...от къде знаеш че повечето неваксинирани са в гетата. Да не си медиатор.

86

Анонимен

преди 2 години

***, тука в Бг. имало ограничения, така мислят селендурите които не са излизали от България а и ми прави впечатление,че най против ваксинацията са *** в гетата,което ме навежда на мисълта,че повечето умни хора са се ваксинирали.

85

Анонимен

преди 2 години

Както и да го увъртат всички Управляващи и всички Медии на практика Зеления сертификат е задължителна ваксинация. Тоест нямаме право на личен избор. Но може да избираме ваксина, тоест да си избираме господар. Защото веднъж поставена ваксината оставя памет в човешкия организъм и тази памет може да бъде атакувана на един по следващ етап, когато всички бъдат ваксинирани. Тогава единствено Волята на т.н. филантропи ще има значение. Това не е конспиративна теория защото всичко е напълно научно..

fallback