Снимка: БГНЕС
fallback

Акция на КПКОПКИ в Басейновата дирекция в Благоевград. Антикорупционната комисия проверява данни за незаконни дейности от страна на ръководството на институцията, предаде Нова тв.

Първоначалната информация сочи, че от 2018 година досега хотели в района са използвали минерална вода, а са я плащали на цената на питейна.

Проверява се цялата документация по случая, като ще се търси дали действително има ощетяване на държавния бюджет в особено големи размери.

По информация на медията тази практика е започнала при предишния директор Момчил Пашов и продължава и към настоящия момент при директор Владимир Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Георги

преди 2 години

Ми те от басейнова дирекция са все комунисти,а хотелиерите дваж.Поддържат се другарите,с цел райграсът да е с червеникав нюанс!

4

До ??

преди 2 години

Правилно питаш, но въпросът ти не е в час. Няма драма в цената, а в предназначението, собствеността и ползването й. Уж сме били правова държава и регулациите трябвало да се спазват. Горе-долу като с къщите за тъщи. Макар, че и там имаше едни заигравки с такива, поне по медиите преди време се споменаваше Санданския район и един бивш зам и още един тогавашен кмет, чиито собствености бяха захранени с минерална вода от водопровод, правен с общински пари. Такива някакви нашенски уйдурми идеше реч...

3

Анонимен

преди 2 години

Колко ли години ще излизат безобразията на гробарската и депесарската шайки. Най.важното е да се сменят Каскета и Цацарон, тогава вече ще ги видим и на подсъдимите скамейки.

fallback