Снимка: Клуб Eleven
fallback

Спешна операция ще бъде направена на легендарната певица от зората на поп фолка Сашка Васева.

В момента тя се намира в болница в германския град Мюнхен, като за лечението й е необходима голяма сума пари, с която семейството на певицата не разполага.

Според съпруга й Христо Бакърджиев операцията ще струва 90 000 евро.

Припомняме, че преди около месец Сашка Васева беше диагностицирана с тумор в мозъка, който довел до влошаване на състоянието й.

Ако желаете да помогнете на Сашка Васева, може да дарите средства по следната банкова сметка:

IBAN: BG86RZBB91554455289907
SWIFT/BIC: RZBBBGSF

Титуляр: Христо Бакърджиев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 2 години

Е, нали в репортажа от преди 1-2 седмици тезата бе , че не се нуждае от помощ. Избрали Германия пред България защото там рехабилитацията била по-качествена. Съпруга и даваше интервюто, а тя бе презглава под завивката и не шаваше. И накрая от там, без да се показва с бодър глас отправи поздрав. Още тогава ми замириса, но не на хубав парфюм.

30

Анонимен

преди 2 години

Много харесвам Сашка Васева! Един от символите на прехода в БГ.... Направо я обичам! Убеден съм, че разполага и с необходимите парични средства за екшъна, който й предстои и затова й оказвам морална подкрепа, която също не е маловажна! Сашке, с теб съм! И аз и моите приятели сме с теб!!!

29

Обективен

преди 2 години

С визия на травестит, един от най-ярките чалгасимволи на опростачването на народа! Колко по-нормални хора , без имения в Ресилово ,имат нужда от помощ...

fallback