Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Протестиращите в Триъгълника на властта, които носят знамена на партия "Възраждане", притиснаха министъра на образованието проф. Николай Денков пред подлеза на президентството.

Полицията се намеси, за да го спаси, като физически нападки не е имало. Все пак един от протестиращите го заля с безалкохолно.

"Този човек забрани преподаване на българска история, ако учебниците не са одобрени от него. А в тях пише, че не е имало турско робство. Има един арестуван", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Хората протестират заради налагането на "зелен сертификат" за голяма част от социалните дейности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

153

Мео Леси

преди 2 години

Османците са мракобесници за всичко прогресивно, напредничаво и културно, където са минали, остава само пустотата на погубената Човечност!Неистово се натискате, да влизате в ЕС, въпросът е, защо никой не ви иска там и не ви пуска. Иначе си правите филми с бели кадъни, живеещи без бурси и в пълна свобода, а по диарбекирите ви, жените още се купуват и продават като *** и се женят насила като *** на невръстна възраст.Търпеливи били......Ще ви дойде времето. Спокойно.

152

Мео Леси

преди 2 години

Шшшш, "пашата", точно ето този начин на мислене, ви определя вас *** като ориенталци, *** и тесногръди шовинисти, способни единствено на насилие. Освен благодарни, че Тошо не ви изби тогава, а само ви натисна, да върнете истинските си имена, трябва да сте и признателни, че все още ви търпим присъствието, толерираме ви неконституционната етническа "партия" и дори ви правим новини на "майчин" език. Език, който нещо добро не е дал и донесъл на Европа и прогресивният Свят!

151

Jessy James

преди 2 години

Имате права, използвайте ги, но имате едно право от което всички ви е страх но голяма част от вас от неграмотност или простотия се стремят неистово към него, това е правото да умрете или да се осакатите. Щом го желаете не се имунизирайте но не агитирайте и други да не го правят, запазете нещастието само ца себе си!

fallback