Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

18-годишен младеж е задържан за превоз на нелегални мигранти.

Арестът е извършен тази нощ малко преди 3 часа в района на магистрала „Тракия“. Полицаи от СДВР подали сигнал със стоп палка на водач на автомобил.

Oще по темата
Той не се подчинил, последвало кратко преследване и спиране на колата. В рамките на извършената проверка униформените установили самоличността на водача - на 18 години, както и пътниците му - 14 мъже без документи за самоличност, по техни данни от Сирия.

Всички те са отведени в Осмо РУ, младият мъж остава в полицейския арест за 24 часа, а чужденците ще бъдат настанени в Специалния дом за временно настаняване на чужденци в Бусманци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 2 години

"...в района на магистрала Тракия..." От това по-точно описание... няма на къде :) Района е горе долу от единия край на България до другия :)

13

Анонимен

преди 2 години

някой да им разкаже на тея мамунопитеци за зелената сделка и че от 2025 сме на тъмно, на студено и на въздух и либоф за оцеляване. да драпат, да вървят пеша, да се борят с мечки и да се засилват с 200 от тука.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 Граничната нощем спи или прави сметки на парите или на кое лозе или нива ще работи. През деня са по нивите, станали са трактористи, лозари, бостанджии, доматаджии, чушкаджии, автомонтьори и какво ли не. Министър Рашков не вижда тези неща. Хем на държавна работа, хем на пенсия и заплата и отгоре на това земеделци.

fallback