Снимка: Pixabay
fallback

Куче е било простреляно в пернишното село Студена.

Сигналът е подаден на в петък от 28-годишен жител на селото. Животното било оперирано, но състоянието му останало тежко, информираха от полицията.

На мястото дошли служители на реда, които установили, че четириногото е простреляно в гръдния кош, докато е било извън двора на стопанина си.

Започнало е разследване, при което в стопанска сграда на съседен на потърпевшия мъж двор е открита гладкоцевна пушка и гилза.

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава под надзора прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Георги

преди 2 години

Много пъти съм съжалявал, че не нося пистолет при среща с подивяло бездомно куче. Първо - в българия е пълно с бездомни кучета, второ отглеждат се агресивни породи кучета и разни младежи ги ползват за собствена сигурност. Ако някой си мисли, че няма да гръмна кучето му ако тръгне да напада мен или някой близък - много сте сбъркали. Преди години имаше едно такова по нашата улица.. детето го беше страх да излезе само на улицата.

40

Дали

преди 2 години

станалото има връзка със "Срещу неконтролируемото излизане от двора и безогледното размножаване на кучетата на Емил Александров от ул. Чифлик 19, село Студена, община Перник " ( има го в peticiq. com)?

39

Anonimen

преди 2 години

Заради безумни стопани много кучета убвиват или осакатяват хора. Да не гоорим за ежедневният тормоз с кучешки лай, косми, ***, уплах. Пускат ги без каишка и наморник, не знаеш кое куче какво може да ти направи.Ако няма адекватни глоби и надзор от страна на властите е най-нормално ситуацията да стане като в Дивия Запад - ако сам не си помогнеш, няма кой друг!

fallback