Снимка: БГНЕС
fallback

Със заповед на премиера Стефан Янев се създава координационна група за ситуацията с кораба "Vera Su" в местността "Яйлата". Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Oще по темата
За ръководители на координационната група са определени министърът на околната среда и водите Асен Личев и министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев, а нейни членове са: заместник-министърът на отбраната Пламен Йорданов, заместник-министърът на външните работи Василий Такев, заместник-министърът на правосъдието Мария Павлова и заместник-министърът на вътрешните работи Таня Петрова.

Възложените със заповедта на премиера функции на координационната група са да организира, координира и контролира дейностите на компетентните органи по отношение на кораба "Vera Su", както и да събира информация за развитието на ситуацията.

При необходимост е предвидено да се привличат представители на други ведомства и организации за подпомагане на дейността на координационната група като министър-председателят Стефан Янев лично ще следи дейността й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

АЙДЕЕЕЕЕЕЕ..ХА,ХА,ХА

преди 2 години

ОТИДЕ МОРСКИЯ ТУРИЗЪМ---ДОГОДИНА , ШЕ СЕ КЪПЕТЕ У САЛАМУРАТА НА ТОРОВЕТЕ И ШЕ СЕ РАДВАТЕ НА КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И РАК ....КАТО ДЕСЕРТ КЪМ К-19.

116

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

СЕСТРА ГАЛЕВА , НЕМА ЛИ ДА ВИКА ДАНС И МВР , ЗА ДА ВИДЯТ ДАЛИ НЕМА НАМЕСА НА ГЕРБ , В ПОТЪВАНЕТО НА КОРАБА ...ИЛИ ВСЛЕДСТВИЕ ОТ ФИГУРАНТСКИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ...??!

115

Анонимен

преди 2 години

КЪДЕ Е СЕСТРА ГАЛЕВА, ХАДЖИ ПРАШКОВ, КОПЕЙКИН НЯМА ЛИ ДА ПРАВИ ГРАЖДАНСКИ АРЕСТИ- КЪДЕ СТЕ БЕ ВИДНИ ДЕМОКРАТИ, ЩО ВИ НЯМА....

fallback