fallback
От какъв лидер се нуждаят българите и има ли кандидат, който покрива всички критерии?
 
"Ние нямаме идеален кандидат, който да бъде обединител на абсолютно всички българи. Ще се търси политически кандидат, който да заздрави твърдите ядра и да разшири периферията", посочи писателят и PR експерт Нидал Алгафари в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той сподели, че идеалният кандида трябва да е световноизвестна личност с харизма и добро семейство. 
 
"Димитър Бербатов е много добър вариант. Христо Стоичков, Кубрат Пулев, Ивет Лалова и Григор Димитров също. Всички те са изключителни хора, но все още не са в сферата на политиката", изтъкна Алгафари.
 
Преподавателят по политически комуникации проф. Росен Стоянов споделя мнението, че лидерът трябва да е естествен и разпознаваем.
 
"Това трябва да е персона, която е позитивна, самостоятелна, вече реализирала се. Човек, който е събрал надеждите, младостта, сексапила и доверието на огромна част от българските избиратели", отбеляза проф. Стоянов.
 
"Трябва да е човек, който има понятие и представа как работи властта, за да може да бъде буфер, мост или водещ преговори на бъдещото Народно събрание. Това трябва да е човек, който, освен сила на духа, да има непрестанното желание да се учи през живота си", подчерта проф. Стоянов.
 
Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 2 години

Световноизвестна личност????? Бе ние не избираме президент на света, бре! Празнословец такъв!

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Рибата се вмирисва откъм ГЛАВАТА - !!!! сЕЩАТЕ ЛИ СЕ НА КОГО Е ГЛАВАТА....

35

АМЧИ КАК

преди 2 години

БАШ МАЙСТОРА И ЛУНА СА СУПЕР!

fallback