Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че той лично е поискал оставката на председателя на Столичния общински съвет Елен Герджиков.

Oще по темата
Вчера Герджиков, който заемаше поста почти 10 години, обяви, че се оттегля, като посочи лични причини.

Днес на среща с активисти на ГЕРБ в Пловдив, Бойко Борисов заяви, че Елен Герджиков не се справя с работата и "оставя общински съветници да си правят кариера на гърба на ГЕРБ".

Борисов е недоволен от това, че общинските съветници от ГЕРБ не са реагирали на заявеното от инициативата "Спаси София", че столичният градски транспорт е пред фалит заради лошо управление на кмета Йорданка Фандъкова.

Доклад за избор на нов председател на Столичния общински съвет ще разгледа утре съветът като извънредна първа точка в дневния ред.

Вносители на доклада са зам.-председателите на СОС Иво Петров, Милка Христова, Борислав Иванов и Борислав Игнатов. Изборът на председател на СОС се осъществява с тайно гласуване.

Георги Георгиев, председател на постоянната комисия по бюджет и финанси към СОС е номинацията на ГЕРБ-СДС за нов председател на СОС, пише БТА, като се позовава на източници от Съвета.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

ГАСПОДАТА -'�

преди 2 години

Теса нашта гордост , г-н Никой --Бойко и г-н Никой -Плевнелиев !

101

Фактите !

преди 2 години

От герб започнаха да си ПРИЗНАВАТ , за потъването на България , РЕЗУЛТАТИТЕ СЕ ПОТВЪРЖДАВАТ ...БЪЛГАРИЯ Е ПОСЛЕДНА ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ В ЕС ... Всичко друго е ШМЕНТИ-КАПЕЛИ !Емил Хърсев : Стигаме дъното на И-Н-Ф-Л-А-Ц-И-Я ...

100

Анонимен

преди 2 години

Обръщам се изцяло към медиите, не е нормално да ни показвате непрекъснато една личност, която в момента не е нищо друго освен лидер на партия. Той и неговата партия се държат сякаш са с нотариален акт в НС и притежават отново с нотариален акт избирателите...Не е морално и честно, това, което правите преди избори....Затова повечето хора не вярват на нищо казано или написано по медиите..Прогнозите ви също са фалшиви. Пресен пример от предишните избори!!!! Бъдете обективни!

fallback