Снимка: МВнР
fallback

Трима българи са загинали при катастрофата с военен хеликоптер Ми-24 на 10 септември 2021 г. в Кот Д’Ивоар, съобщиха от МВнР.

Oще по темата
Чрез посолството ни в Нигерия външното министерство е получило потвърждение по неофициални канали. Близките на нашите сънародници са уведомени.

Министерството на външните работи изразява своите най-искрени съболезнования към семействата и близките на загиналите и остава в готовност да оказва необходимото съдействие.

Посолството ни в Нигерия е в контакт с властите на Кот Д’Ивоар, които разследват катастрофата, като продължава да очаква от тях официално потвърждение за загинали при инцидента българи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Т.Р

преди 2 години

Анонимен....***,душицо дребна скъсана, какъв си ти бе....кажи ми къде да дойда да ме нахраниш..аз съм гладния,и изтеглена къса клечка нося на теб...тукущо я изтегли!!Честито!! Само кажи къде и кога ще хапнем,и съм там....

8

Анонимен

преди 2 години

До Минусувайте.......По-добре ваканцувайте! Абе ***, ти какво - с един куршум и Русия, и Радев! Двойно ли ще ти платят?

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1------Ти гладен ли си? Ела да те нахраня! Наемниците рискуват живота си за много пари! Този път са изтеглили късата клечка. Въобще не ги съжалявам!

fallback