Снимка: Facebook, хижа "Рилски езера"

От хижа „Рилски езера“ излязоха с позиция по повод обвиненията на телевизионната водеща от БНТ Мира Добрева.

Те заявиха, че тиражираната от нея информация е невярна.

„Жалко е, че точно журналисти се възползват от популярността си, за да разпространяват невярна информация. Днес в социалните медии и някои жълти сайтове беше тиражирана невярна информация, че сме отказали подслон от дъжда на три дами и кучето им”, написаха от там.

Още по темата
“Истината е, че те искаха да влязат в столовата, в която по разпоредби на РЗИ не се допускат животни (независимо от породата и теглото им). Обяснихме им, че няма как да посетят зоната за хранене, но може да останат в скиорната. И ПОДСЛОН ИМАХА! Това предложение очевидно е било под нивото им, защото, след като прекараха в хижата известно време, са направили свои снимки немили-недраги пред хижата.

И не, не е нашата дума срещу тяхната. Записите от камерите казват всичко. Правилата са за всички и хижите понякога не могат да отговорят на високите очаквания на някои туристи”, заключиха от хижа „Рилски езера“ и пуснаха видео, на което се вижда, че водещата е приета вътре. Вижте го тук.

Припомняме, че по-рано през уикенда Мира Добрева пусна видео в профила си в социалната мрежа Facebook,  в което тя твърди, че не е била допусната в хижата, защото е била с куче.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase