Снимка: БГНЕС
fallback

Евентуален политически проект на настоящите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев не притеснява и ИТН.

Oще по темата
Според зам.-председателят на ПГ на политическата сила Филип Станев все още става въпрос само за хипотези.

Той призна, че да се отговори на въпрос за партньорство, е твърде рано, но отбеляза, че по принцип появата на нов политически субект предполага появата на нов играч на сцената, т.е. на различен от тези до момента, нещо различно от статуквото.

Нямаме притеснение от появата на какъвто и да било проект, още повече, че това наистина е извън нас, посочи той. Ние няма да имаме възможността да повлияем на това да се появи или не такъв субект, нито на йота не ни притеснява, каза Станев.

Той добави, че ако се появи нов проект, не е ясно каква програма ще изповядва - дясна партия ли ще бъде, лява ли или в центъра.

Станев потвърди подкрепата на ИТН за кандидатурата на президента Румен Радев за втори мандат.

Няма логика да сме заявили нещо публично, да сме го казали пред българските граждани, общество и политици и да се отметнем от него, заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Dinosaurus

преди 2 години

ИТН се притеснява, че вече те са "стар играч", шоуто им от НС вбеси всички и няма как повече да си правят рейтингчето на 7/8 за наша сметка. Само да не ги запукаме "на живо" че Тошето е много нежничко, ще му се стъжни, то не е като да ехидничиш и плещиш зад екрана

17

Име

преди 2 години

ИТН - ИМА ТАКОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ само стискат палци да не се 1-ва политическа сила. Искат да имат 2-***, 3-*** депутата в парламента, които вечер да им гостуват в кабеларката и да оплувят водещите политически сили. Истината е, че искат да са мижава, смешна, жалка опозицийка, която само да ползва WC-то на парламента. Те дори нямат капацитета да напишат едно официално писмо без правописна грешка...

16

Анонимен

преди 2 години

е те падат на 10%, а следващия път са чао! Което трябваше да е от самото начало, ама айде и с тия да пробваме, да видим че огъня пари, още някоя година а забавим растежа. :)

fallback