Снимка: БГНЕС
fallback

Пореден протест пред Народното събрание. Демонстранти, организирани от партия "Възраждане" искат премахване на ограничителните мерки на правата на граждани.

Хората не са съгласни със задължителното носене на маски на обществени места и срещу задължителната ваксинация. Те настояват и децата в клас също да не носят маски.

Протестиращите носят български знамена както и такива на партията си и съобщават, че са готови да се преместят до три дни и пред Президенството, ако исканията им не бъдат чути от управляващите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

До 54

преди 2 години

Те патриотите сами отиват при Възраждане, защото видяха че ВМРО и другите "патриотични" партии не стават и предадоха българите заради едната мръвка. На изборите три партии заедно (ВМРО, НФСБ, Воля) взеха малко повече от Възраждане, която не беше в коалиция с никого. Ако се явят по отделно ще вземат по един процент най-много. Как въобще има още заблудени, че тези дето като се уредиха на министрески пост и още на първата година забиха нож на коалиционния си партньор са честни и мислят за България.

47

Анонимен

преди 2 години

Хората се борят за да я има България!

46

Петко

преди 2 години

Като всичко китайско и този вирус се оказа менте. Китайският вирус дори не успя да убие един човек.

fallback