Снимка: Васил Игнатов
fallback

Общ преглед
Поповият плаж край Царево е превърнат в бунище след снимките на риалити формата „Игри на волята“. За това сигнализираха граждани в социалните мрежи.

„Решихме с приятели да слезем до Поповия плаж в Царево. Заварихме това което се вижда. И река. Била е такава, сега е канал”, разказа пред Dnes.bg Васил Игнатов.

Oще по темата
Той допълни, че по пътя към старите бунгала има купища боклуци.

„Личното ми мнение е, че такива неща са меко казано абсурдни. Продукция да завзема плаж! И след тръгването им от терен да оставят това за зрителите“, заключи Игнатов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 2 години

Подобни шоу програми би трябвало да изчезнат(тип бързи смели сръчни и нацепени ,маскирани ужасяващо ***),поради нисък рейтинг,но това не се случва.Пълнят ефир?Губят нечие време?

41

Qanon

преди 2 години

Ами подавате жалба в полицията и се почва ходене на Богородица по мъките. Фирмата, която прави предаването се дава на съд и така... Някой е направил много пари и яко е осрал! Айде сега кмета на Царево да ходи да чисти! Това последното съвсем сериозно! И, хора, проверете, моля ви, на кого е фирмата, която снима глупавия сериал! Просто почнете от някъде!

40

Анонимен

преди 2 години

Да пратим снимките на "Здравей България", да пратят Румен Бахов

fallback