Снимка: Lap.bg, архив

Въвеждането на противоепидемични мерки по време на футболни срещи обсъдиха на среща в Министерството на младежта и спорта заместник-министрите на здравеопазването д-р Александър Златанов и д-р Тома Томов, министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов и част от екипа му, както и представители на Българския футболен съюз.

Във връзка с повишаване на нивата на заболяемост от COVID-19, беше обсъдено да се позволи присъствието на публика при спазване на отстояние от две седалки между феновете, а в секторите без седалки – да не бъде допускана публика.

Привържениците ще имат достъп до стадионите само срещу представянето на билети, пропуски или покани. Свободно влизане на футболна среща няма да се допуска.

Сред предложенията е и феновете да влизат най-късно 15 минути преди началния час на футболната среща, а пропускателният режим да бъде организиран при спазването на дистанция от минимум 2 метра.

Носенето на предпазни маски от момента на влизане на стадиона до напускането му остават задължително.

Коментари Напиши коментар

10

Антиваксъра

преди 4 месеца

е безсмъртен!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Искам да видя как ченгетата лично пренареждат ултраси на стадиона, това ще бъде по-голямо шоу от самите мачове :)

8

CAT

преди 4 месеца

На мачовете, които дават всяка вечер НИТО ЕДИН човек не е с маска! Нито в Малмьо на мача на Лудогорец, нито снощи в Чехия на ЦСКА. Защо нас ни ограничават?!