Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Българското общество има желание за съставяне на кабинет. При едни нови избори могат да се появят още по-патови резултати.

Oще по темата
Това коментира социологът Първан Симеонов от "Галъп Интернешънъл" пред БНР.

Според него всички погледи ще се насочат сега към Слави Трифонов, откъдето може да дойде някакво компромисно решение.

Не съм сигурен, че този, който попречи да се състави правителство, ще спечели позитиви, каза още Симеонов.

Според него протестът е заложил неизпълними червени линии и "сега си патим всички от това".

"Ситуацията е такава, че трудно можем да различим ясна политическа линия. В момента тече масова импровизация на политическия терен", коментира той.

Утре президентът Румен Радев ще връчи мандат на втората по големина партия ГЕРБ-СДС. Те вече обявиха многократно, че ще го върнат и решаващ за това дали ще има правителство ще е третият мандат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

Време за промяна

преди 2 години

Стабилност ще се постигне тогава, когато след поредните избори ДБ, БСП и ИБГНИ имат общо повече от 120 депутати. Това е задачата, която стои пред избирателите. Тогава ще се състави редовно правителство. ..................................................................................... А дотогава ще управлява временно правителство и ще правим избори на всеки 3-4 месеца.

94

Атанас Велмазов

преди 2 години

Видя се, че никой няма топките да управлява освен господин БОРИСОВ ! Пълна подкрепа за Бойко Борисов и ГЕРБ, най-успешно управлявалият министър-председател и партия в историята на България- символ на просперитета и успеха !

93

за ОРЛИНЧО...

преди 2 години

АДСКИ СИ ПРАВ---ЕДИН ПО-ОРГАНИЗИРАН НАТИСК ОТ СТРАНА НА МИГРАНТИТЕ ОТ ТУРЦИЯ И ....БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЖАНСКИЯ ЛАГЕР НА ЕВРОПА! САМО ЛИПСВАТ ОРГАНИЗАТОРИ ...ХА,ХА,ХАААААААА....НО , ВЪПРОС НА СЪВСЕМ МАЛКО ВРЕМЕ!САМО НЕ ЗНАМ , КАКВИ ЩЕ ГИ ДЪРВИ ЛЬОТЧИКА , ТОГАВА.....И КОЙ ЩЕ ГО ЗАЩИТАВА?!НИЕ...ОПРЕДЕЛЕНО ---НЕ!

fallback