Снимка: Pixabay
fallback

Над 4,3 тона канабис са открити и унищожени в община Симитли от служители на Второ полицейско управление в Благоевград.

В хода на акция по противодействие на разпространението на наркотични вещества служителите на реда са открили 1 975 тревисти растения с общо тегло 4 355 кг, които реагирали положително на канабис.

Oще по темата
Около 1 060 корена са били засяти в района на село Полето. Общото им тегло е около 3 180 килограма.

В обособена площ в землището на Ракитна са открити още около 665 корена с общо тегло около 800 килограма, а в местността "Везенкова", землище на село Сенокос – около 250 бр. с общо тегло около 375 килограма.

За случаите е уведомена прокуратурата в Благоевград и са образувани досъдебни производства. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 2 години

Е и какво от това.Хората трябва да оцеляват.Картофи ли да садят.

22

xaxsasб

преди 2 години

Лично аз през последните 17 години съм пушил средно по 2г на ден всеки ден. Което са около 13 кг или иначе казано съм дал около 200,000 лева на средна цена 15лв грам. През цялото време съм работил и вкарвал пари от чужбина. Това са 400 тона асфалт. Само с моите пари държавата щеше да преасфалтира квартала ми. Жалко за народа, че не се възползва от хората като мен и не ни оттърве от общият враг корумпираните държавни служители.

21

xaxsasб

преди 2 години

Допуснали сте няколко правописни и граматични грешки в заглавието. Нищо ще Ви помогна: "Леките жени на Маджо, Каратиста и Тиквата обраха труда на хората."

fallback