fallback

Общ преглед
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че на заседанието на КСНС при президента във връзка с коронавируса е обсъждана актуализацията на бюджета.

Той обвини служебния кабинет, че иска "празен чек" за 1.2 млрд. лв.

Oще по темата
Похвално е, че след година и половина пандемия има извънредно заседание на КСНС във връзка с Covid-19, а по същество се разглежда евентуална актуализация на предложен проектобюджет от служебен кабинет в НС. Мисля, че малко нещата придобиват друг вид, каза Карадайъ, който напомни, че Съветът трябва да заседава на всеки три месеца.

По думите му в проекта за актуализация на бюджета има 1.2 млрд. лв. за извънредни непредвидени разходи.

"Тоест празен чек по модела на ГЕРБ. Моделът на ГЕРБ е джипката и празен чек за раздаване от джипката, явно в момента има нова джипка за тези 1.2 млрд., които са заложени в проектобюджета", каза лидерът на ДПС.

"Въпросът е, досега ако Бойко беше в джипката, кой е в новата джипка. Нашето предположение е, че в новата джипка е дългата ръка на една организирана олигархично-медийно НПО група начело с Иво Прокопиев", заяви Мустафа Карадайъ.

Какво още каза лидерът на ДПС вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

128

до 65

преди 2 години

При Борисов имаше точен разчет, а като тези . Борисов работеше с интелигентност, а не като настоящите - според личните пристрастия и негативизъм !

127

анонимен

преди 2 години

До Въпросче ИМА ПАРИ СЕГА ТО БЕЗ АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗХОДВАТ. АНАДЪН МО. ИЛИ НЕ ТИ Е ИЗВЕСТНО ЗАЩО СЕ ПРАВИ АКТУАЛИЗАЦИЯ И КАКВО Е АКТУАЛИЗАЦИЯ. АКО НЕ СЕ АКТУАЛИЗИРА ПОЛИЦАЙЧЕТАТА ДЕКЕМВРИ ЩЕ СА БЕЗ ЗАПЛАТИ.

126

анонимен

преди 2 години

АМА ТОЗИ ЗАЩО СЕ ИЗКАЗВА НАЛИ РОДИНАТА МУ Е ТУРЦИЯ ЯВНО И ТОЙ Е С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО. КАКВО ОБЩО ИМА С БЪЛГАРИЯ ДА ВЪРВИ В ТУРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ДА ПРАВИ ТАМ АНАЛИЗИ.

fallback