Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Изменя се списъкът на държавите по цветови зони, съгласно който е определен редът за влизане в България, съобщават от Министерството на здравеопазването.
 
Считано от сряда, 18 август, Република Малта, Княжество Монако и Княжество Андора излизат от червената зона и попадат в списъка на държавите от оранжевата зона. Това става с промяна в списъка на държавите по цветови зони, съгласно който е определен редът за влизане в България.

От зелена в оранжевата зона преминават Република Литва, Кралство Дания, Република Словения и Конфедерация Швейцария.

От същата дата в червената зона попадат Израел, Ислямска република Иран и Кралство Есватини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 - Кой ти е казал че в САЩ биг-фарма поема фаловете с ваксините??? А относно ползите виж Израел, дето всички почти се набоцкаха. Само естествено създадения имунитет е спасението, но с локдауни и крути мерки година и половина не го допускаха за да си пробутат ваксините на всички. А ваксините бяха одобрени само за хора с рискова имунна система.

12

ваксаджия

преди 2 години

До Вишневочервено - Че какво лошо има да сме в същия цвят зона с Израел дето са пример в тая и-д-и-о-тщина, без дори да се набоцкаме масово като тях . То и аз като тях си сложих вазелина, само заради привилегиите щото съм умен като тях ....ама май само се прекарахме. Пак ще ни въртят на че-па си! "От същата дата в червената зона попадат Израел, Ислямска република Иран и Кралство Есватини."

11

Анонимен

преди 2 години

По същество няма мерки. Всичко е пожелателно. Ваксинацията буксува, а би могла да помогне значително. Време е това с информираното съгласие да отпадне, защото е поредната дивотия от страна на евробюрокрацията. За същите ваксини в САЩ никой не подписва декларации. Има странични проявления от ваксините, но в никакъв случай те не могат да засенчат ползите от тях. Ще си докараме още няколко хиляди жертви със ширещата се безотговорност на обществото като цяло. Пазете се!

fallback