Снимка: БГНЕС
fallback

Над 460 мигранти при капацитет от 300 се намират в момента в Дома за временно настаняване на чужденци в Бусманци, съобщи БГНЕС.

Oще по темата

От няколко дни там настаняват мигрантите, които са влезли от Гърция, докато тези от Турция се връщат обратно.
Сред настанените има много младежи, както и жени, включително бременни.

В специализирания Дом за настаняване на чужденци в Любимец капацитетът също е изчерпан. Там са настанени над 600 мигранти. Не по различно е и положението в другия център, разположен в Пъстрогор.

След затоплянето на времето и разхлабването на противоепедимичните мерки отново е регистриран засилен поток от мигранти. Те идват основно от Афганистан, Пакистан, Иран, Сирия, има и много кюрди.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

анонимен

преди 2 години

Нормално е ние сме член на ЕС при нас има демокрация.защо не ходят в Русия там няма демокрация група афганистанци са върнати от финлаците в Мурманск защото от там са влезли във Финландия.Вечерта те отишли на дискотека а рускините нямат срам с къси поли въртят дупета и те са опипали някойот тях.Руснаците ги пребили от бой 60%процента от тях били пратени в болница и те казали,че не искат повече да са там защото няма демокрация.

86

Анонимен

преди 2 години

The Great Replacement действа в пълна сила. Западна Европа е загубена, ние сме следващите Пазете се и не излизайте навън сами в късните часове.

85

Анонимен

преди 2 години

Тази държава спи!!! Натоварете ги на 5 рейса и ги пращайте обратно .. така ще се освободи място за новодошлите

fallback