Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив
fallback

Премиерът Стефан Янев разговаря по телефона с премиера на Република Северна Македония Зоран Заев във връзка с разразилите се пожари в югозападната ни съседка.

Oще по темата
Българският премиер изрази готовност при необходимост страната ни да окаже подкрепа на РСМ за справяне с бедствието, съобщиха от правителствената пресслужба.

Янев е подчертал пред Заев, че в няколко части на България нашите противопожарни служби също се борят с огнената стихия и правят всичко възможно, за да окажат помощ на населението.

Овладяването на ситуацията в нашата страна е приоритет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

анонимен

преди 2 години

До коментатор Не можеш да ми посочиш и управляващите, които не са уреждали близките си в администрация и т.н. без конкурс, защото също няма такива. Това не е новина, пич. И аз се гневя като тебе и те разбирам, но виждам, че властта е предимно това.

17

анонимен

преди 2 години

До коментатор Посочи ми някой, който не е излъгал хората. Не можеш, защото няма такъв. Тях не ги гледай. Радев е президент, Стефан Янев служебен премиер. Както всички знаем, на служебното правителство ролята му е да подготви и гарантира честни избори. Ние сме пред ново правителство. Кирил Петков е казал, че хора, но които е спрял парите са намерили пролука през ИТН. Да мислим какво ще правят новите министри.

16

коментатор

преди 2 години

искам да питам радеф + янеф това ли е прозрачност да си уредиш децата без конкурс и ценз -диви селяни излъгахте хората 20%да ви гласуват !! ще ви търпят простотиите докато се на.се.ре. те .едно хубаво от преяждане с власт и негласувалите80%се събудят от дълбокият сън!!!!

fallback