Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Депутатите на ГЕРБ ще гласуват "против" предложеното от "Има такъв народ" правителство.

Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в живо включване от профила си във Фейсбук.

Oще по темата
Той заяви, че утре свиква разширено заседание на Изпълнителната комисия на партията, на която ще предложи на депутатите от ГЕРБ да не подкрепят кабинета на "Има такъв народ".

"По никакъв начин, дано ме послуша и комисията - утре разширена комисия правим с депутатите, да не ги подкрепяме. Ще влезем, ще гласуваме против. Това е моето мнение. Ако не ме оборят, защото, каквото и да направим, утре ще кажат, че сме съпричастни с разрухата на държавата. Защото сега още е хаос, а след няколко месеца с ковида ще е разруха. И те тогава ще се сетят и ще кажат: Ама те и ГЕРБ бяха. Не! ГЕРБ искаме да сме различни".

"Нито ще подкрепяме това правителство, нито искаме да участваме в каквото и да било. Даже и тези така се дискредитираха, служебното правителство, че накрая Румен Радев със сигурност ще падне с това служебно правителство", каза още Бойко Борисов.

За мен и последната илюзия, че партиите могат да се разберат, изчезна, каза още той и допълни, че партиите така са се изпокарали, че няма как и след нови избори да се сглоби правителство. Според него именно президентът е виновен за това.

ГЕРБ дари 100 хиляди лева от партийната си субсидия на пострадалите хора от годечкото село Губеш, както им обещах. Убедих се лично, че част от къщите вече се ремонтират.

“Кръстникът“ Румен Радев доведе страната до абсолютен хаос!  Ние помагаме на пострадалите от тайфуна, защото явно финансовият министър ня Радев е прекалено зает да обърне внимание на проблемите на хората. Докато народът се дави, президентът е на опера - на „Дон Джовани“?!

Съгласен съм със съдружниците на Асен Василев, които го определиха като "много умен измамник".  Двамата с  Кирил Петков манипулират общественото мнение с откровени лъжи, коментира лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

364

Анонимен

преди 2 години

Разбирам го. Друго е да се возиш на държавна джипка с подбрани ласкатели, да ръсиш по 50 лева и да се снимаш с доволните от мизерията си хора. Сега никой не му обръща внимание, а държавата се събужда от омайния сън.

363

Анонимен

преди 2 години

мачкай бате Бойко да им е яко ....

362

Дими Митушев

преди 2 години

Пичове, Боко плещи едно и също, но големият проблем сега не е той, а Светослав Трифонов! Високомерин мрачен чалгар, който канализира протеста срещу най-корумпираното и мафиозирано управление! Прос-тите завистливи българи харесаха чалгата-мутра вместо пожаро-мутрата и сега ще си е...е мам...та! Не ни трябва този бълвоч от мутро-милиционери! Трябват ни 1 милион на площадите ....

fallback