Снимка: БГНЕС
fallback

Главният прокурор Иван Гешев да бъде изслушан от депутатите, за да даде информация за работата на Бюрото за защита на свидетелите, което осъществява личната му охрана.

Такъв проект на решение ще бъде обсъден на утрешното пленарно заседание, предаде БНР.

Предложението за изслушването е на "Демократична България" и беше подкрепено със 187 гласа.

В проекта се предвижда главният обвинител да внесе в Народното събрание и доклад за прилагане на Закона за защита на лицата, застрашени във връзка с наказателно производство или така наречените защитени свидетели, за периода 1 януари 2020 г. - 30 юни 2021 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Кой е на ред

преди 2 години

Желева намери сили в себе си, семейството си, съседите си и роднините си за да постъпи смело, често и открито признавайки за правилно непризнаването й: Румяна Желева се провали на изслушването в ЕП Кандидатът за еврокомисар РумянаЖелева се провали на изслушванията в Европарламента.Тя не можа да се защити и да обясни защо във финансовата й декларация не е посочено,че има участия във фирми. Заради този си провал тя подаде оставка.След 11 години тя е пример за след золумно мъжество.Кой е на ред??

21

Анонимен

преди 2 години

Огромна бе загубата на ГЕРБ след катао Румената Желювъ бе изритана от комисарството й в ЕУто. Такава гавра с партията ГЕРБ, лично с нейният дояен, Генерал БРисов, ЦК наТПК (ТиквиПипониКратуни) и на хилядите съпартийци. Но и без нея ГЕРБ бе силна, мощна и целеустремена партия спазваща законите, морала и вярата в светлото будеще.

20

Анонимен

преди 2 години

Министър на Борисов, водещ магистрат във ВСС и партньор на висш прокурор. Три важни персони, които са част от прословутия списък на 38-те, пазен досега в строга тайна от прокуратурата, ДАНС и КПКОНПИ. Става дума за лица, които не са декларирали банкови сметки и имоти в чужбина. Борисов, Гешев, Пеевски и Цацаров ги крият, защото са от върхушката на управлението на Борисов и люпилнята на задкулисието.

fallback