fallback
Очаква се да стане ясно дали медиците от "Пирогов" ще продължат да протестират. Вчера следобед представители на синдикатите от лечебното заведение се срещнаха със здравния министър Стойчо Кацаров, предаде Bulgaria ON AIR.
 
След срещата стана ясно, че са се споразумели да се направи ревизия на проверката на Здравната каса. Двете страни се извиниха една на друга за разменените реплики от изминалите дни.
 
Служители на "Пирогов" протестират от няколко дни, заради отстраняването на директора на болницата проф. Асен Балтов и обвиненията към болницата за финансови злоупотреби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

д-р Каца

преди 2 години

Всеки заболял от КОВИД Африкански да не се лекува защата няма такава пътека и е незаконо.

12

Анонимен

преди 2 години

Вчера Кацаров имаше среща с пироговци, а днес по спешност привикаха Балтов под прикритието на хипертония да си уреди батаците. Как мислите дали е случайност? Да му мислим ние които си плащаме здравните осигуровки от джоба, а ни крадат нагло и безсрамно и правят на ба.лъци.

11

Анонимен

преди 2 години

Кацаров няма да остане министър и точно затова е обещал да опрости золумите, не разбра ли? Какво му пука на Кацаров. Няма тепърва да трупа активи и твоят Балтов ще се окаже по-чист от момина сълза.

fallback